Op deze pagina vindt u alle informattie rondom de verzending van uw bestelling en wat te doen inzake retourneren.

Verzenden & Levertijden

InfraroodverwarmingTotaal doet zorgvuldig hun best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij proberen bestellingen binnen 6 dagen te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Als er een vakantieperiode is versturen wij uw bestelling direct na de vakantieperiode. 

Levering verloopt via pakketbezorger Post NL. U ontvangt van ons een track & trace code op het moment dat wij de zending aan Post NL overhandigen. Over het algemeen zal de aflevering na verzenden de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Tenzij u heeft gekozen voor een avondlevering. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retouren & Herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag. Let wel, mocht u het product retour willen sturen, dan betaalt u de kosten voor het retour sturen. U bent er voor verantwoordelijk om het product in wederverkoopbare toestand en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@infraroodverwarmingtotaal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.