Infrarood verwarming direct van de fabrikant.

Foto

HF- INFRAROOD HOOFDVERWARMING OF BIJVERWARMING?

Er bestaan grote verschillen bij het infrarood verwarmen. Zo is er van Maxxinno ook een HF- infrarood- hoofdverwarming voor complete woningen, winkels, kantoren en overige ruimten die u graag zeer comfortabel, snel en energiezuinig wenst te verwarmen.
Met een IR-bijverwarming kunt u tot ong. 8m2 verwarmen en met een IR- hoofverwarming bestaat de mogelijk om met een laag verbruik zelfs tot 40m2 met 1 iHeatpanel van Maxxinno te verwarmen.

De
infrarood warmtepanelen van infraroodverwarmingTotaal zijn bedoelt als aangename bijverwarming voor de plekken in huis die u net wat warmer wilt hebben of voor kleine ruimtes zoals bijvoorbeeld een kleine badkamer. Voor een infrarood hoofdverwarming bedoeld voor uw gehele woning of bedrijf verwijzen wij u graag door naar de pagina van Maxxinno.nl.
De bijverwarmingen van infraroodverwarmingTotaal zijn ideaal als u extra warmte wilt op bepaalde plekken in huis zoals in de keuken, in de badkamer, zithoek, inloopkast, enz. Als u het paneel aanzet voelt u binnen enkele minuten al de eerste zeer aangename warmte. We bieden verschillende soorten, maten, kleuren en wattages aan zodat er een ruime keus is. U bepaalt zelf welk paneel u aanschaft maar let wel op het wattage van een paneel zodat u de warmte krijgt waar u zo naar verlangt. 

Ook leveren wij verschillende
thermostaten die perfect aanlsuiten op onze panelen. De thermostaten zijn gemakkelijk aan te sluiten en te bedienen. En al onze thermostaten zijn draadloos zodat u de thermostaat op een gewenste plek kan plaatsen. Wij bieden verschillende soorten thermostaten aan zodat u de thermostaat aanschaft die u aanspreekt. De keuze is aan u en alle thermostaten sluiten perfect aan op onze panelen. Op de site onder het kopje infrarood warmtepanelen of in onze outlet kan u een paneel naar keuze aanklikken en aan de hand van de omschrijving ziet u of er een thermostaat en ontvanger nodig zijn bij het paneel.